Hållbart resande

Klimatet är vår tids ödesfråga – den globala uppvärmning ökar mer än den borde och konsekvenserna för såväl natur som människor kan bli katastrofala. Oavsett om vi vill inse det eller inte så står miljöproblem runt hörnet och väntar, och snart blir dessa miljöproblem irreversibla. När miljöproblemen och alla som använder svarta pengar väl tippar över och effekterna avlöser varandra blir det för sent att agera utan förödande konsekvenser. Vi måste ändra vårt sätt att leva på och anpassa oss efter dessa förutsättningar. En relevant del vi måste ändra på är vårt sätt att resa på – vi måste lära oss att resa med respekt och hänsyn för miljö och natur, och med mindre miljöpåverkan. Hållbart resande kallas detta och frågan är relevantare än någonsin. Ett perfekt exempel på en resa som tar väl hänsyn till natur och miljö är kombinationsresan flodvandring i Trinidad och strandliv i Tobago.

 

Upptäck nya delar av Trinidad & Tobago

Trinidad och Tobago – den välkände republiken i Västindien som består av 2 stora öar och 21 mindre öar är sedan länge ett populärt resemål. Består resan till Trinidad och Tobago endast av sol och bad dagarna i ända så missar man så ofantligt mycket av vad öarna har att erbjuda. Genom att åka på en resa som består av flodvandring i Trinidad och strandliv i Tobago får man ut betydligt mer av resan och får möjligheter att upptäcka gömda delar av paradisöarna. Flodvandring i Trinidad och strandliv i Tobago är den perfekta kombinationsresan men såväl oförglömliga äventyr som himmelsk avslappning i en underbart vacker miljö.

 

Vad ingår?

Resan Flodvandring i Trinidad och strandliv i Tobago pågår i 8 dagar och erbjuds för alla över 12 år. I priset för resan ingår flyg t.o.r från Sverige, flyg mellan Trinidad och Tobago samt övernattning vid London Gatwicks flygplats, Kapok Hotel i Trinidad och på Sandy Point Village Hotel i Tobago. Självklart ingår även transfers, frukost på hotellen och utflykter enligt program.

Läs även Kitesurfing på Tobago.