Det faktiska priset för en resa till Seychellerna och Mauritius

Det går att komma undan till ett normalt pris

Det är många, jag kan nog nästan till och med säga de flesta, som kopplar Seychellerna och Mauritius till glam, lyx och glitter. Jag kan säga på en gång att JA absolut så kan man ha en otroligt pris-kraftig resa till dessa resmål – men det är absolut inte någonting som behöver vara fallet. Dessa resmål är faktiskt platser som de allra flesta skulle, beroende på vilken budget som man vill lägga förstås, ha råd med.

Afro Caribbean har fantastiska resor som bland annat har landningsplats vid Seychellerna och Mauritius. Här erbjuds både paketresor och skräddarsydda resor som går att matcha perfekt utefter dina önskemål och krav. Poängen med att uppleva en plats är inte att bo på ett flott och häftigt (med chans till tyvärr överprisat) boende, det är att se och upptäcka ett fantastiskt resmål.

Hur du upplever Seychellerna och Mauritius på bästa och mest prisvärda sätt

Kopplingen att dessa paradisöar skulle bestå av endast superdyra aktiviteter som kostar skjortan när man väljer några av dessa resmål. Men det stämmer inte, det finns otroliga mängder och upplevelser på både Mauritius och Seychellerna som absolut inte kostar mer än på något annat ställe. Självklart stämmer bilden att det är kritvita stränder, helt kristallklart vatten och perfekta, gröna och svajande palmer. Det är även en sann bild att det är en magisk plats som med mer än rätt ska kallas paradisö. Som tidigare nämnt, det går att ha en väldigt dyr resa till dessa resmål. Däremot är det så att det inte är en självklarhet.

Afro Caribbean erbjuder fantastiska resor till dessa ställen med möjligheten att erbjuda flertal olika typer och varianter av olika typer av tripper. En del som gör resan prisvärd är att det är humana priser gällande boendet då det är små och mysiga pensionat. Det ger dig som vill resa till Seychellerna chansen att istället för att lägga mängder av pengar på ett boende – som ändå bara ska vara till för att sova – lägga mer pengar på utflykter, matupplevelser och liknande.